fredag 12 november 2010

Skadedjur?


Kränger grejer hejvilt på Tradera, och jag måste säga att det går över förväntan! Det känns ju helt ok. Vid tidigare försäljningar kan jag tycka att det blivit ett rejält underpris, med tanke på skick och kvalitet.

Men att sälja/köpa på tradera är ju som livet i övrigt; ett givande och ett tagande, och man ska vara glad över det man får. Bättre att sälja till nån som använder grejerna, istället för att de ska ligga och ta plats.

För övrigt kan meddelas att hästarna, och med största sannolikhet med den lille huliganen i spetsen, har visat vår nye springare runt på gården. När vi kom ut för att kvällsfodra så var det tyst som i graven i hagen. Inga konstigheter, tills vi upptäckte ett stort hål i hagen.

Shit, fack! Inte kul att ha hästarna springande lösa, utan reflexer och utan logiskt tänkande vad gäller trafiksäkerhet, med vägen så nära. Som tur var höll de till på gräsmattan, letandes grässtrån under snön, precis som små näbbmöss. Eller, stora näbbmöss. Det blev således stallarrest tills imorgon, då staketet ska lagas och strömmen slås på.

Känn på den Nicke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar