måndag 22 november 2010

Ivägjagade och utelåsta.


Jämmer och ve. Här åker man på en långhelg på Hotell Lappland i Lycksele, i tron om att man ska vara utvilad när man kommer hem... icke!

Åkte efter jobbet på fredag, med några vänner. Efter en god middag blev det bad i hotellets spa, vilket var fantastiskt härligt. Klockan 22 skulle det egentligen stänga, men vi satt kvar tills halv 11, då de kom och sa att nu var de tvungna att låsa. Tillbaka på rummet tänkte man att det skulle bli skönt att få krypa till sängs, men då kläcktes den briljanta idéen att vi skulle besöka puben. Där blev vi kvar till vi ännu en gång blev ombedda att gå, för de skulle låsa. Då var klockan halv 3.

Lördagen kom med buller och bång, och så gjorde även fler vänner. Jill Johnson skulle höras och beskådas på kvällen, och det var ingen besvikelse! Hon är så bra! Se hennes show om ni har möjlighet.
Det enda som bekymrade mig var att barnens pappa, med tanke på glittret i hans ögon under showen, verkade ha en god lust att byta ut deras mamma mot sångerskan. Men det tog jag snabbt ur honom...

Helgen var fantastisk, med massor av sång, dans och skratt i glada vänners lag, men ibland önskar man att en sån helg per automatik gav en ledig måndag.








Nu blir det vila i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar