onsdag 5 januari 2011

Run, Forrest! Run!


Jaha. Då har dotter gjort sin premiärflygning av Silver nu då. Trots Kwik-Out stigbyglar så hade hon inte lossnat på en gång, men tack och lov gick det bra. Silver hann i alla fall med att göra en repa upp på vägen, och det var några bilar som fick sakta ner ordentligt. En förare hade ändå vett nog att stanna helt för att, som det verkade, vilja rycka in och hjälpa till. TACK till dig även om det inte behövdes den här gången!

Positivt ändå: Silvers nya ridtäcke från Exclusive Horse Wear höll sig på plats under hela vansinnesfärden. Mycket bra passform!




Petras djupdykning började och slutade dock i djupsnön, så det är förhoppningsvis inget annat än självförtroendet som fått sig en törn. Om man bortser från mammas skada på nerverna...

Nu ska jag köpa in SafteyClips också!


1 kommentar:

  1. SV
    Ofta är det ju hur de är tillverkade+ materialet. RG schabraken kan du få i vilken färgkombination du vill tex. Men visst betalar man lite för märket också. Jag är iaf väldigt nöjd med kvalitén på mina Lamicell och Scapa schabrak. Kvalitén SKA leva upp till priset, annars finns det ingen vits att köpa det. Man känner stor skillnad på arbetet och material på billigare och mer exklusiva schabrak tycker jag.

    SvaraRadera