fredag 18 februari 2011

Matchdotcom


I morgon ska jag med en kompis till Umeå för att titta på en potentiell Norsjö-bo. I de flesta fall brukar man väl inte vara så himla petig med de som vill flytta in till kommunen, men ibland kan jag tycka att man släpar in vad som helst till vilket pris som helst, att man till och med åker 20 mil för att titta på dem, och göra en första bedömning. Men vissa gånger vill man ju försäkra sig om att det hålls vad som utlovas. Ingen vill ju ge nådiga nicken för att sen känna sig bedragen!?
Han ska visst vara både snygg och trevlig, men man vill ju gärna se och bedöma utifrån egen erfarenhet. Man har ju gått på nitar förr! Oh ja...

Visserligen lät han lite oerfaren, men å andra sidan kan man ju forma honom som man själv vill, måste vara varje kvinnas våta dröm, och det är ju bara positivt med tanke på alla år det är tänkt man ska vara tillsammans. Det är ju jobbigt att måsta lära om dem. Kan ju ta flera år! Men jag är inte orolig för kompisen. Hon har all den rutin som han kan komma att behöva. Då gör det inget att han är ung och grön. Bara han, som sagt var, är snygg och trevlig. Men sa hon inte att han även var ordentligt vältränad? Hallelulja! Plus i kanten!

Men nu ska vi hålla tummarna för att han får kompisen på fall. Det är ju trots allt första dejten. Hon lät i alla fall väldigt lyrisk och förväntansfull då hon efter en första telefonkontakt ringde mig för att berätta lite snaskiga detaljer.

Maj gad så spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar