tisdag 22 februari 2011

Feckin´ brilliant!


Igår var det hagbygge till den nye Norsjö-bon på agendan. 3 briljanta hjärnor skulle slå sig samman för att komma på en konstruktion som skulle hålla stängselstolparna på plats. Det är ju inte bara att slå ner dem i permafrosten en vinter som denna.

Tror du vi lyckades?! Men det kan du hoppa upp och sätta dig på! Det enda som kändes vanskligt denna kväll var hur vi skulle kunna tygla denna enorma ansamling av genialitet som sammanstrålade. Ibland kändes det nästan farligt, som om vi var i en helt annan dimension.
Det gick åt 10 SJ-pallar, 10 stängselstolpar, 200 m franska band, en såg (vila i frid) och 2 mjukmackor doppade i Gul Lipton. Men klart blev det, och fungerar gör det!

Men snart ska jag iväg och skåda underverket. Fast det gör sig nog bäst i nattmörker.
Ja, hästen ska ju också beundras.

Foto inom kort.

3 kommentarer:

  1. Om en av de genialiska hjärnorna bara hade rådfrågat någon lillebror hade denne förmodligen med gjädje demonstrerat den för säsongen nyligt införskaffade hydrauliska hammare till sin grävmaskin. Med denne torde väl ca 50hål ha åstadkommits i den frusna marken medan de tre superhjärnorna inmundigat sin tekopp.

    SvaraRadera
  2. Men om lillebror´n bara hade ANTYTT att det fanns ett sådant slags modernt redskap, så hade det nog blivit mer än en tekopp, inget fuskbygge samt ingen rundslipad T20-bits.
    Han hade varit glad, hon varit glad, alla hade vart glada!

    ;-D

    SvaraRadera